joi, 22 aprilie 2010

Din ciclul "baba si mitraliera", va prezentam povestea cu tancu', cenusa, avionu', iarna, vara, Cain si Abel

Intrebare:
De ce tancurile pot sa mearga prin nisipul (fierbinte, nu-i asa?) si avioanele nu pot sa zboare prin norii cu cenusa vulcanica?

Raspuns:
Pentru ca vara nu-i ca iarna! (ha-ha ha)


P.S. Pentru posteritate.
Aceasta intrebare naucitoare si acest hal de raspuns au fost rostite in locatii diferite si in timpi diferiti, de persoane diferite. Cu acest raspuns, o persoana (importanta, nu spui cine) si-a marcat/inceput teritoriul de imagine politica in aceasta tara. Sa speram ca, o data cu aceasta intrebare, o alta persoana (importata si ea, in masura probabilitatilor) sa-si traga linia de final.

P.P.S. "Traim in tara lui Cain, in care Abel nu a murit inca de tot", spunea Constantin Noica. Am si eu o intrebare, oricat de naiva ar putea ea sa sune.
Cine e Cain de Romania? Si cine mai e acest Abel Care n-a Murit inca de Tot?

4 comentarii:

schmoo spunea...

Răspuns: pentru că tancurile pot să meargă orbește prin nisipul fierbinte că ele nu cad de sus și nu se lovesc așa de tare cum s-ar lovi un avion care ar cădea dacă ar cădea din norul de cenușă vulcanică care a fost 1 și care va mai fi 2 și așa mai departe pentru că trebuie să susținem și firmele de transport aerian din bani publici nu doar băncile și industria de automobile că așa susținem și industria farmaceutică cu tot felul de gripe care mai de care mai animalice și mai pornite împotriva noastră a oamenilor muncii care nu cuvântă. N-ați înțeles nimic. :)

carmenlilu spunea...

Da, acum ma simt mai (i)luminata.:)

ambre spunea...

Păi cum cine-i Cain şi Abel. De Băse şi Geoană ai auzit?

Ion Dascalu spunea...

Asta e din ciclul "Ministrii spun (si fac) lucruri traznite"... :)

A te smeri sau a te mindruta? Aceasta-i intrebarea zilei

  Astazi o sa va prezint demonstratia faptului ca d-l Mindruta e un parerolog chiaun cu capul. Habar n-are de nimic, iar confuzia permanenta...