marți, 2 iunie 2009

De cate feluri sunt vedetele din Romania?

1. "Vedetele" mari (gen Teo, Raduleasca, Marin Banica, Calinescu, Botezatu, etc) se plang de starea jalnica a mass media romaneasca din ziua de azi. Ele (vedetele) ne flutura cuvinte mari (profesionalism, dedicatie, fara compromis, inteligenta, lipsa de prost gust, etc) si spun in stanga si-n dreapta ca ele refuza sa faca parte din cloaca media contemporana.

2. "Vedetele" cu meserie proprie (gen Andreea Banica, Lesko, Carneci, Ciuculete, etc) continua sa vina pe la emisiuni si sa apara prin presa scrisa, sunt de partea tuturor "vedetelor mari", desi, de fapt, nu tin cu nimeni si continua sa-si faca meseria, ca de acolo vine "cascavalul".

3. "Vedetele" in devenire (gen Nikita, Sexi Braileanca, Marina, Lorette si care or mai fi) ar aparea oriunde este o camera, ar face orice pentru publicitate, dar au inceput sa aiba constiinta propriei lor existente media. Prin urmare, au inceput sa foloseasca tot mai mult cuvinte gen "viata privata", "exclusivitate", "sunt o persoana publica", "noi, vedetele".

Cum e absolut firesc (in sensul de logic), vedetele din cele trei categorii se amesteca (browinian) intre ele, efectul fiind naucitor, dar si hilar, uneori. Oricum, toate pretind respect neconditionat, toate au opinii (duse la nivel de axioma), toate se cred speciale si unice. Din cand in cand, viata se incapataneaza sa le mai tranteasca cu fundul de pamant, si atunci isi aduc aminte ca si pe ei ii doare ca si pe noi, astia comunii, astia din plebe, si atunci tipa din toti rarunchii: "Auuuuu".

Niciun comentariu:

A te smeri sau a te mindruta? Aceasta-i intrebarea zilei

  Astazi o sa va prezint demonstratia faptului ca d-l Mindruta e un parerolog chiaun cu capul. Habar n-are de nimic, iar confuzia permanenta...