vineri, 25 februarie 2011

Columbeanu VS Columbeanu, in direct si in zadar

Nu vreau sa comentez. Dar chiar deloc. Acest divort care a luat "prin surprindere" Romania, mi-a aratat ca pot sa simt sentimente pe care nu stiu inca sa le pun in cuvinte. Simt un fel de revolta- scarba- amuzament- soc- enervare. Toate astea la un loc si multe altele.
Toata Romania comenteaza acest divort. Cred ca nici divortul Basestilor n-ar fi atat de mediatizat. Incredibil. Incredibil. Atatia oameni care-si dau cu parerea. Atatia oameni. Deschizi televizorul- Columbenii. Deschizi un ziar- Columbenii. Mergi pe strada- Columbenii (se vorbeste doar despre ei). E o voluptate. O voluptate aproape organica, palpabila, de a comenta despre cine are dreptate sau nu, in aceasta cearta domestica.
Mi-e greata. Mi-e greata. Mi-e greata.

P.S. Pacat de domnul actor Claudiu Bleont. Si-a dat jos chilotii si si-a aratat cuculetul in fata ziaristilor degeaba. Bad luck. A ales momentul foarte prost. El, in tumultuozitatea sa artistica, a facut un gest socant (la granita pornografiei), prin care credea ca o sa-i dea pe toti pe spate. Pacat. Poate alta data. E mai interesant divortul Columbenilor, decat cuculetul lui Bleont.

P.P.S. Si, oau!, nu se stie inca cine e regina din mafia vamilor. Desi tocmai a iesit la iveala ca Blejnar de la ANAF ar fi nu stiu ce mare corupt. Mare noroc are omul asta! Lumea e mai mult cu ochii pe Columbeni, decat pe mita pe care o lua Blejnar.

P.P.S.In Libia mor oameni, pe bune. Oamenii au iesit in strada si lupta pentru libertatea lor. Militia loiala lui Moammar Gadhafi trage in plin, in protestatari. Nasol. Nu intereseaza pe nimeni. Traiasca (,) Columbenii!

P.P.P.S. N-as vrea sa mai amintesc si de razboiul pe care-l duc parintii Madalinei Manole, pentru obtinerea custodiei nepotulului lor. Alt scandal, alta spalare de rufe jegoase in public. Care este, oricum, devansat de Columbeni. Anyway, e chestie de gustibus. Fiecare cu ce crede ca este important pentru el.

4 comentarii:

hidroizolatii spunea...

Din afara e greu sa te dai cu parerea daca e bine..daca nu e bine..in fond si la urma urmei e problema lor, insa din punctul meu de vedere cred ca Monica trebuia totusi sa-i spuna mai intai lui Irinel de intentia ei...nu sa afle din presa!

carmenlilu spunea...

Nu e vorba de a-mi da cu parerea. Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin cine are sau nu dreptate in disputa asta domestica. Eu vorbeam doar de nebunia asta media pe care nu reusesc sa o inteleg. De ce-i intereseaza atat de mult pe oameni viata Columbenilor? Cam asta era ideea.

Nopol spunea...

Vezi tu, Carmen, d'aia sunt unde suntem ca tara! Asa evaluam noi importanta evenimentelor. Asta suntem: o tara de consumatori de telenovele si scandaluri! In timp ce noi ne uitam la Columbeni, altii ne golesc buzunarele. Si ce facem? Ne plangem ca-i tara de cacao, dar uitam ca noi am produs cacao asta, ca ne-a fost prea lene si ne este in continuare sa ne ducem la WC... Dar continuam sa-i admiram pe nemti... Eheee, ce o sa ne coste pe noi ignoranta asta...

carmenlilu spunea...

Ai dreptate Nopol, numai ca eu eram mai mult uimita de fascinatia pe care o simt oamenii fata de acest subiect, decat fata de partea morala sau nu a acestui scandal. Nu DE CE se uita oamenii, ci Ce determina aceasta atentie. Doi oameni divorteaza. O.K. Ce este atat de interesant? De ce ni se livreaza acest subiect media cu atata frenezie? Nu priveam doar din partea curiosilor, ci (mai ales) din partea celor din culise. De ce canalele media considera ca noi ar trebui sa fim interesati de asa ceva?

A te smeri sau a te mindruta? Aceasta-i intrebarea zilei

  Astazi o sa va prezint demonstratia faptului ca d-l Mindruta e un parerolog chiaun cu capul. Habar n-are de nimic, iar confuzia permanenta...